(0,375) Pinot Gris Réserve Particulière afbeelding

AlsaceFrankrijk
A. Scherer

(vanaf 6 stuks: 4,07)

3 + 3 Gratis

Deze Pinot Gris Réserve Particulière is zeer elegant voor het oog. Hij onthult een intens en perfect evenwicht en een fruitig einde. Een zeer aangename wijn met geelgroene reflecties en een opmerkelijke lichtheid en harmonie. Een mooie aromatische wijn, exotisch van karakter met een licht kruidige afdronk. Exceptioneel en exclusief!

San Basile afbeelding

BasilicataItalië
Taverna

(vanaf 6 stuks: 5,86)

3 + 3 Gratis

100% Bianco di Gerace (Greco; ). Fruitige druif die zijn origine vond in Griekenland. Strogele kleur met gouden reflectie. Tropische neus met hints van bloemen. Nectarine, ananas en een vleugje limoen. Volle, zachte smaak met een droge maar zonnige en minerale afdronk.

Epos afbeelding

LazioItalië
Poggio Le Volpi

(vanaf 6 stuks: 8,18)

3 + 3 Gratis

Strogele kleur met groene reflecties. Intense en complexe aroma's. De smaken van rijpe amandelnoten vermengen zich met een tropisch boeket. De late wijnoogst geeft zachte maar pittige smaken. Awards: Tre bicchieri Gambero Rosso 2017

Chardonnay afbeelding

Klein KarooZuid-Afrika
Joubert-Tradauw

(vanaf 3 stuks: 9,35)

3 + 3 Gratis

Strogeel met een enorme intensiteit. In de neus een heerlijke aroma's van rijpe appel, vanille, gekonfijte ananas en banaan. Romig en genereus in de mond met veel rijp fruit van ananas, appel en meloen.