Orion afbeelding

SardiniëItalië
Vigneti Zanatta

(vanaf 6 stuks in the mix: 8,93)

Mooie lichtgele kleur met groene reflecties. Fruitige en bloemige aroma’s, intens verleidelijke geur van tropische vruchten en groene kruiden. In de mond een vleugje citrus en noties van jasmijn en wilde bloemen. De afdronk is levendig en droog en laat u nog even nagenieten.

Renadoro afbeelding

SardiniëItalië
Vigneti Zanatta

(vanaf 6 stuks in the mix: 12,05)

Mooie strogele kleur met lichtgroene nuances. Innemende aroma's van bloemen, kruiden en exotische vruchten springen uit het glas. Heerlijk evenwichtig mondgevoel. In de smaak blijven we dingen ontdekken, fris en romig tegelijk. De afdronk is zalig lang zonder bombastisch te zijn en laat ons achter met een ongekend zomergevoel!

Vigna Sorella afbeelding

SardiniëItalië
Atha Ruja

(vanaf 6 stuks in the mix: 14,58)

Smaakvolle, jonge en soepele stijl met aroma's van rijp zwart fruit met op de achtergrond een lekker vleugje maquis.

Cannonau di Sardegna afbeelding

SardiniëItalië
Atha Ruja

(vanaf 6 stuks in the mix: 18,83)

100% Grenache. Strenge selectie en optimale rijpingskans garanderen wijnen van hoog niveau. Lekker geconcentreerd maar ook gedoseerd. Een mooi uitgebalanceerde wijn met smaken van rijp zwart fruit in de finale.

Cannonau di Sardegna Riserva afbeelding

SardiniëItalië
Atha Ruja

(vanaf 6 stuks in the mix: 28,59)

Diep robijnrood. Complex en typisch. Opent met aroma's van rode bessen, kruiden, kalissahout en specerijen. Rijke textuur, evenwichtig door de complexe tannines en de lange finish.

Isola dei Nuraghi afbeelding

SardiniëItalië
Atha Ruja

(vanaf 6 stuks in the mix: 36,52)

Diepe robijnrode kleur met een lichte paarse tint. De neus opent met noties van rode vruchten en maraschino kers en onthult hints van rijpe tabak en kalissahout in de mond, omhuld door dikke zachte tannines.