CHILE afbeelding

Discovery BoxGeschenkbox

(vanaf 12 stuks: 9,90)

Diepe rode kleur. Neus van braambes, leder en een vleugje peper. De smaak is vol en zacht met een licht getoaste afdronk.

ARGENTINA afbeelding

Discovery BoxGeschenkbox

(vanaf 12 stuks: 13,21)

De ideale Malbec. Rijpe rode vruchten met rokerige toetsen en een vleugje chocolade. Fruitig met een fluweelzacht mondgevoel en een lange afdronk.

SOUTH AFRICA afbeelding

Discovery BoxGeschenkbox

(vanaf 12 stuks: 16,15)

Een duidelijk paradepaardje van HET WIJNHUIS waarin het beste van het beste verenigd is. Verleidelijke aroma’s van blauwe en zwarte bessen, cassis, toast, vanille en kruidige tonen. Avontroodt is mooi rond en zacht.

AUSTRALIA afbeelding

Discovery BoxGeschenkbox

(vanaf 12 stuks: 17,34)

Met een diepe paars-rode kleur presenteert deze Shiraz droge pruimen, bessen en vruchtenaroma’s. Deze wijn onthult een bloemig en kruidig boeket met vanille en getoaste aroma’s. De rijping op vat zorgt voor complexiteit, elegantie en een lange afdronk. Verras met de nieuwe wereld!

CHILE RED AND WHITE afbeelding

Discovery BoxGeschenkbox

(vanaf 12 stuks: 18,62)

De Chardonnay Reserva: Intense neus van ananas, vanille en amandel bloesem. Fris in de aanzet; rond in het midden met tonen van citrus en ananas met een lange afdronk. De Cabernet Sauvignon Reserva: Intense neus van rijpe aardbei, vanille en karamel. Fris en rond in de mond met verfijnde tannine die goed combineert met de licht getoaste afdronk.

SOUTH-AFRICA RED AND WHITE afbeelding

Discovery BoxGeschenkbox

(vanaf 12 stuks: 26,69)

Deze Chardonnay: De kleur van deze wijn is licht strogeel. Ananas en citrusaroma’s worden aangevuld met aroma’s van perzik, vanille en karamel. De aroma van hout in de neus komt terug op het palet en wordt meegenomen in de lang aanhoudende finale. De Shiraz: Deze Zuid-Afrikaanse topwijn heeft een paars-rode kleur. In de neus is de wijn rokerig met peperaroma’s. De wijn heeft een royaal palet met kruidige en fruitige ondertonen, waarbij het eikenhout mooi in balans is met het fruit.

SOUTH AFRICA LEOPARD SPOT RED & WHITE afbeelding

Discovery BoxGeschenkbox

(vanaf 12 stuks: 34,19)

ROOD: Een elegante en zeer aantrekkelijke wijn met rijpe, vlezige zwarte kersen, pruimen en chocolade schakeringen die worden gecombineerd met de kruidigheid en peperige aroma’s die afkomstig zijn van de shiraz. WIT: Licht goudgeel uiterlijk. Delicate complexe wijn met perzik, abrikoos, honing en kruiden aroma’s. Het Wilde DUO

NEW ZEALAND LUXURY afbeelding

Discovery BoxGeschenkbox

(vanaf 12 stuks: 45,04)

PINOT NOIR: Fris en elegant en bulkend van het rood fruit. Zwarte kers, aardbei, lichtjes getoast en een vleugje peper. SAUVIGNON BLANC: Knisperend frisse Sauvignon met een lekker exotisch toetsje. Limoen, pompelmoes en groene appel en een vleugje passievrucht en mango.