ANGELS CAVA  afbeelding

Party BoxGeschenkbox
Cava Naveran

(vanaf 12 stuks: 11,02)

Cava Naveran Brut Clos des Angels Barcelona - Spanje.Zeer aangename en verfijnde fruitige aroma’s in de neus. In de mond is deze cava vol, romig, zacht en verfrissend tegelijk, elegant, fruitig en heeft een lange afdronk.Heel natuurlijk.

ANGELO PROSECCO REBULI afbeelding

Party BoxGeschenkbox

(vanaf 12 stuks: 11,99)

Rebuli Extra Dry L'Angelo Spumante Veneto.Een overheerlijke fijn parelende spumante. Veel fruit in de neus, rond en zacht inde mond, perfect in afdronk.De assemblage van Prosecco, Chardonnay en Riesling geven aan deze fijn parelende spumante die extra finishing touch!

CAVA NAVERAN VINTAGE afbeelding

Party BoxGeschenkbox

(vanaf 12 stuks: 23,04)

Cava Naveran is een familiebedrijf met respect voor traditie en ambacht en wordt in vele top-restaurants in Barcelona als de referentie beschouwd. Eigenaar Michel Gillieron streeft constant naar innovatie en zoekt voortdurend naar de hoogste kwaliteit. Cava Naveran won verschillende prijzen waaronder de 'Beste Rosé Cava voor hun Perles Roses'.

CHAMPAGNE LOMBARD REFERENCE afbeelding

Party BoxGeschenkbox

(vanaf 12 stuks: 29,72)

Champagne Référence Champagne Lombard & C.Brut Référence Epernay - Frankrijk 40% Pinot Noir, 40% Pinot Meunier en 20% Chardonnay, een prachtig strogele kleur, met gouden reflecties. Hints van vanille en een frisse neus met een overvloed aan fijne aanhoudende belletjes. De smaak is lekker rond en fris en perfect uitgebalanceerd.

CHAMPAGNE MICHEL GENET GRAND CRU afbeelding

Party BoxGeschenkbox

(vanaf 12 stuks: 36,83)

Prachtige rijpe expressie van perzik en gestoofde abrikoos. In de neus bloesems van brem en acacia. Fijn en fris in de mond met nuances van citroen en grapefruit. Indrukwekkend lange en frisse afdronk.

BUBBLES DE LUXE afbeelding

Party BoxGeschenkbox

(vanaf 12 stuks: 44,76)

De selectie van de lekkerste en meest verfijnde bubbels buiten de Champagne. Uit Zuid-Afirka Kaapse Vonkel - de Cap Classique. Uit Spanje de bijna 100% Chardonnay - Cava van Caves Naveran (Absolute top). En het gouden engelte van Rebuli. Il famoso...

NATURAL BIO CREMANT DE LOIRE afbeelding

Party BoxGeschenkbox

(vanaf 12 stuks: 46,73)

Yves Lambert is een echte wijnboer die leeft voor z’n vak. Hij maakt fantastische wijnen met inhoud, elegantie en evenwicht. Yves en zijn zoon Arnaud staan aan het hoofd van hun domein (40ha groot) en hebben een duidelijke visie. Ze vinifiëren volgens een ‘‘culture raisonnée’’. Dat wil zeggen dat ze zo verantwoord mogelijk werken, de juiste druiven op de juiste ondergrond met een lage opbrengst per hectare. Alles wordt in het werk gesteld om zuivere en typische wijnen te maken. Ze zijn dan ook wereldwijd op de beste tafels terug te vinden… en binnenkort ook bij U?

CHAMPAGNE LOUIS DE SACY  afbeelding

Party BoxGeschenkbox

(vanaf 12 stuks: 55,38)