Parels - Mousserend afbeelding

WesthoekBelgie
Wijngoed Monteberg

(vanaf 12 stuks in the mix: 17,25)

Fijne parels in het glas met een mooie cordon. Duidelijke aroma’s van wit fruit zoals appel, heel verfrissend. AWARD: gouden medaille verkozen door VVS Vereniging van Vlaamse Sommeliers.

N de Naveran  afbeelding

BarcelonaSpanje
Cava Naveran

(vanaf 12 stuks in the mix: 9,79)

Lich gele kleur. Verfijnde smaak, vol maar toch zeer droog en fris. Elegant en fruitig met een lange afdronk.

Brut afbeelding

ValenciaSpanje
Eximius

(vanaf 12 stuks in the mix: 7,33)

Frisse neus met hints van frambozen en grenadine. Fijne en volle smaak, delicate parel en lekker, ronde en levendige afdronk.

La Riva afbeelding

VenetoItalië
Rebuli

(vanaf 12 stuks in the mix: 12,50)

Bleke strokleur. Zeer fris en intens. Aanhoudende pareling. Fruitige aroma's met de opmerkelijke geur van "golden delicious" appels.

Crémant d'Alsace Rosé afbeelding

ElzasFrankrijk
GRAND C

(vanaf 12 stuks in the mix: 15,69)

Subtiele rosé kleur. Fijne neus met impressies van aardbei, framboos, kersen en een vleugje brioche. Stuivend fris in de mond met een alomtegenwoordige parel die het pallet uitdagend prikkelt. Droge, levendige afdronk die je klaarstoomt voor ... een nieuwe slok!

Grand Cru afbeelding

ChampagneFrankrijk
Champagne Michel Genet

(vanaf 12 stuks in the mix: 28,76)

Delicaat, harmonieus, fijn en luchtig in de mond met aroma's van witte bloemen. De ziel van het huis. AWARDS: International SILVERWINE Winner Challenge 2015 & 2016 by The International Wine Challenge 2015 & 2016 Judges; MEDAILLE D'ARGENT au Concours Général Agricole de Paris 2015 & 2016.

Brut Zéro afbeelding

ChampagneFrankrijk
Champagne Louis de Sacy

(vanaf 12 stuks in the mix: 38,13)

Eerlijke champagne met een prachtige gouden robe en fijne bubbels. Frisse, autentieke en fruitige aroma's. Deze champagne smaak naar boterachtige citrus met hints van rood fruit. AWARDS: AWC Vienna 2012 "GOLD"