Méthode Traditionnelle - Brut afbeelding

LanguedocFrankrijk
Les Jamelles

(vanaf 6 stuks in the mix: 13,26)

Fris met veel fruit. Rijk en Bourgondisch van stijl. Mooie gouden kleur. Aroma’s van abrikoos, peer en groene appel, noties van walnoot en hazelnoot en toetsen van witte bloemen zoals wilde lelie. Vleugje boter en subtiele aroma’s van vanille. Goed geïntegreerde nuance van eik en een subtiele toets van citrus in de mond. Complex en evenwichtig, zeer fris met een lange afdronk.

Yves Lambert afbeelding

LoireFrankrijk
Domaine de Saint-Just - BIO

(vanaf 6 stuks: 13,32)

Parels: OPEN FLES korting twv BTW (21%)

Helder, ontplooit royale toetsen van noot en kweepeer. De smaak is romig met zachte bubbels. Een wonder in de mond.

Yves Lambert afbeelding

LoireFrankrijk
Domaine de Saint-Just - BIO

(vanaf 6 stuks in the mix: 15,32)

Licht zalmroze met fijne blijvende bubbels. De neus is subtiel met aroma’s van bloemen. In de mond smakelijk, fris en delicaat. Zachte, droge, elegante schuimwijn. Verfrissend en vooral heerlijk lekker!

Crémant d'Alsace afbeelding

ElzasFrankrijk
GRAND C

(vanaf 6 stuks in the mix: 16,07)

Schitterende kleur met gouden nuances. Fijne, weelderige parel. Discrete neus met florale toetsen, een vleugje citrus en zachte tonen van peer. De smaak is aangenaam en verfrissend. Heerlijk levendige afdronk!

Crémant d'Alsace Rosé afbeelding

ElzasFrankrijk
GRAND C

(vanaf 6 stuks in the mix: 17,64)

Subtiele rosé kleur. Fijne neus met impressies van aardbei, framboos, kersen en een vleugje brioche. Stuivend fris in de mond met een alomtegenwoordige parel die het pallet uitdagend prikkelt. Droge, levendige afdronk die je klaarstoomt voor ... een nieuwe slok!