Chili

Brand Logo

Viña Requingua - Curicó Valley - Maule Valley - Colchagua

Casa Santiago - Curicó Valley

De Viña Requingua-wijngaarden zijn gelegen in de Curico vallei, 200 kilometer ten zuiden van de hoofdstad Santiago. De vallei is werkelijk een paradijs voor druivelaars: ideaal klimaat, vruchtbare bodems geschikt voor diverse druivenvariëteiten, irrigatie met zuiver bergwater afkomstig van de immer besneeuwde Andes-bergtoppen. Een ziektevrij klimaat waar wijnstokken niet geënt hoeven te worden op phylloxera-vrije wortels. Chileense kwaliteitswijnen voor elk wat wils!

Wijnen Wijnbouwer pagina
Brand Logo

Arte Noble - Curicó Valley / Maule Valley

De Viña Requingua-wijngaarden (opgericht in 1961 door Santiago Achurra Larraín) zijn gelegen in de Curico vallei, 200 kilometer ten zuiden van de hoofdstad Santiago. De vallei is werkelijk een paradijs voor druivelaars: ideaal klimaat, vruchtbare bodems geschikt voor diverse druivenvariëteiten, irrigatie met zuiver bergwater afkomstig van de immer besneeuwde Andes-bergtoppen. Een ziektevrij klimaat waar wijnstokken niet geënt hoeven te worden op phylloxera-vrije wortels. Chileense kwaliteitswijnen voor elk wat wils!

Wijnen
Brand Logo

Puerto Viejo - Maule Valley

Sinds 1961 produceert ons familiebedrijf is het produceren eigen geteelde en eigen gebottelde wijnen van onze 3.000 hectaren geplant wijngaarden. Deze wijngaarden geven ons de mogelijkheid om meer dan 20 miljoen liter per jaar te produceren. Met wijngaarden in 3 valleien, zijn wij in staat om verschillende stijlen van de wijnen te produceren. Hierbij ligt onze focus ligt op kwaliteit voor onze consumenten.

Wijnen
Brand Logo

Toro de Piedra - Curicó Valley - Maule Valley - Colchagua

Dit is de Viña Requingua Gran Reserva reeks met grote intensiteit, fruit en complexiteit. Onze rode wijnen worden minstens 12 maanden gerijpt in Amerikaanse en Franse eiken vaten.

Wijnen
Brand Logo

Potro de Piedra - Curicó Valley

Het microklimaat van de Curicó Valley creëert perfecte omstandigheden voor deze wijn. Ontdek de magie in elke fles!

Wijnen
Brand Logo

Laku - Curicó Valley

Dit is Viña Requingua’s ICOON wijn, zonder woorden.

Wijnen
Brand Logo

Viña Chocalan

Chocalán is een nieuwe, ultramoderne wijnmakerij met een uitgesproken eigen stijl die naar de top van de nieuwe wereld snelt. Het wijnhuis is gelegen in Santa Eugenia de Chocalán, een klein stadje in de buurt van Melipilla (70km van Santiago). Het management van de wijnmakerij wordt nog steeds geleid door de oprichter Guillermo Toro en Aida Toro Harnecker. Kortom, familie speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van Chocalán. De wijnmakerij is geplaatst op één van de heuvels waar de wijngaarden zijn geplant in de vorm van een amfitheater. Guillermo Toro en zijn familie zorgen voor de meest bevoorrechte streek, gecombineerd met een zorgvuldige verzorging van de wijngaarden, wat leidt tot een productie van optimale wijnen die je in elke Viña Chocalán-fles kan terugvinden.

Wijnen Wijnbouwer pagina